Varmısın yokmusun ertan

Show TV’de ekrana gelen Acun Ilıcalı’nın sunduğu ’Var Mısın Yok Musun?’un dün akşamki bölümünde 4 adet 500 bin YTL’lik kırmızı kutu yer aldı. Programda yarışma hakkı kazanan şanslı kişi Bursa’dan katılan eski polis müdürü Ertan Durgun oldu.

Acun, Fehmi’nin yarıştığı bir önceki bölüm ile ilgili bir çok telefon aldığını belirtti ve ona teşekkür etti. Yarışmaya Kerim ve Selim isimli görme engelli kardeşler yarışmacı olarak katıldı.

ERTAN BEY, YARIŞMAYA İYİ BAŞLADI
Yarışmacı Ertan Durgun, mavi kutuları açtırarak güzel bir başlangıç yaptı; ilk turda hiç kırmızı kutu açtırmayınca Hamdi Bey’in teklifi 30 bin YTL oldu. Sonraki turda 500 bin ve 250 bin YTL’lik kırmızı kutuları açtıran Durgun, Hamdi Bey’den 16 bin YTL’lik teklif aldı. Sonraki turda ise teklif 26 bin YTL’ye çıktı. Bu teklifleri kabul etmeyerek yarışmaya devam eden Ertan Durgun, son 10 kutuya 3 kırmızı kutu ile girdi ve Hamdi Bey’in teklifi 33 bin YTL oldu. ’Yokum’ diyerek yarışmaya devam eden eski polis müdürü, son dörde 10 YTL, 400 YTL, 40 bin YTL ve 500 bin YTL’lik kutularla girdi.

HAMDİ BEY, İNSAFA GELDİ AMA...
Hamdi Bey, Ertan Durgun’a 50 bin YTL’lik teklif yaptı. Yarışmacılardan Mevlüt, arkadaşlarının da ortak fikri olarak Ertan Bey’in 60 bin YTL’lik kredi borcunu ödemesi için teklifin yükseltmesini istedi. Hamdi Bey, normalde ikinci bir teklif vermediğini belirtirken, stüdyonun ısrarına dayanamadı. Hamdi Bey, karizmasının da çizilmemesi için 60 bin YTL yerine 55 bin YTL’lik yeni bir teklif yaptı.

55 BİN YTL’Yİ KABUL ETTİ
Eski polis müdür Ertan Durgun, "Buraya gelirken inşallah şu ev kredisini öderim ve bundan sonra mutlu bir hayat yaşarım diye düşünüyordum. Hamdi Bey’e de çok çok teşekkür ederim, varım diyorum" şeklinde konuştu ve yarışmadan 55 bin YTL’lik ödülle ayrıldı.

500 BİN YTL’Yİ KAÇIRDI
Durgun, şayet teklifi kabul etmeyip yarışmaya devam etseydi ilk önce 40 bin YTL, ardından da 10 YTL’lik kutuyu açtıracak ve Hamdi Bey’den de 125 bin YTL olacaktı. Riske girmeyerek 70 bin YTL kaybeden Ertan Durgun, şayet önünde duran 7 numaralı kutuyu tercih etseydi tam 500 bin YTL’nin sahibi olacaktı.
Kaynak:www.internethaber.com
Varmısın yokmusun ertan Varmısın yokmusun ertan Reviewed by asdew on 01:11 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.