Nursel







Kutu açılmadan önce nurselin kutuda ne var acaba diyerek eğilip merak etmesi..



Nuseli hiç böyle ağlarken gördünüzmü görmediydesinz bu resimde nursel ağlamakta..acun ılıcalının eski günlerle ilgili soruları nurselin gözyaşlarının akmasına sebep oldu.Anneler gününde ne yapardın sorusu nurseli bu hale getirdi.

Nursel Nursel Reviewed by asdew on 01:45 Rating: 5

1 yorum:

KURDERENFRAFARUM :b dedi ki...

. öncelikle, sizi cook sevdigimi, ablam yok ama ablam gibi sevdigimi söyleye bilirim, gercekten sizi cook seviyorum.
öbür yarismacilar alinmasin ama, en cook var misin yok musun'nu sizin icin izliyorum. Hayat hikayenizi duydugumda(okudugumda) cook üzüldüm, sanki kendim misim gibi gercekten. allaha cook sükür sizi annenize kavusturdu. ben sizi danimarkadan izliyorum. Burda sizi arkadaslarima anlattigimda, herkes bana deli diyorlar; televizyondan gördügün kadini nasil ablam gibi sevebilirsin diye. bende; izleyecilere gönderdigi elektrikten diyom. :b
taa Danimarkadayim ama yinede sizinle karsilasmayi cook istiyorum, ins allah nasip eder. yazin türkiyedeyken, acaba karsilasirmiyim diye düsünüyordum hep wallah.
Nursel abla sizi cook seviyorum, allah gönlüne göre herseyi versin, kizinla uzun ömürler versin, mutluluktan baska bisey vermesin size.
ins yarismada güzel bir miktarla ayrilirsiniz, ama sizi yarismada göremiyeceyime cook üzülüyorum, pazar gününe az kaldi :(

cemile saribayir (DK) :b

Blogger tarafından desteklenmektedir.